Koperen hwa en dakgootOpaal lichtkoepels acrylaatdaklifthoogwerkeraanbouw zink

Welkom op onze website!

Terpstra Daktechniek is een allround dakdekkersbedrijf op het gebied van dakbedekking, isoleren, zink- en koperwerk, hemelwaterafvoeren,lichtkoepels, het opsporen en verhelpen van lekkages etc. Kijk bij "over ons" wat we nog meer doen of ga naar onze producten en projecten. 

Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact opnemen! 

roof2roof_specialistenlogo_fullcolor.jpg

Actueel

 • 14-09-2017 - Storm in Sneek!

  stormschade LSC.jpg
  Nooddak aangebracht i.v.m. een afgewaaid dak. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar bij ernstige lekkages. Voor niet-urgente gevallen kunt u ons op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur bereiken op 0515-439454.

  meer >>
 • 18-03-2016 - Zonnepanelen op uw dak? Vraag naar een dakcheck!

  012.JPG Het is belangrijk om te weten wat de staat van het dak is vóór er zonnepanelen geïnstalleerd worden. U kunt bij ons een dakcheck aanvragen, dan kijken wij of de kwaliteit van de dakbedekking voldoende is. 

  meer >>
 • 8-12-2015 - Isoleer uw dak en maak gebruik van de subsidieregeling!

  energiesprong.jpg Inwoners van de provincie Fryslân kunnen subsidie aanvragen voor de Friese Energiepremie. De subsidieregeling richt zich op particuliere woningeigenaren die op een innovatieve wijze willen investeren in de energetische verbetering van hun woning.  

  meer >>
Alle nieuwsberichten >>

dak- , zink- & koper werk

Wij leveren complete dakbedekkingpakketten op elk willekeurig dak, desgewenst incl. isolatie, hwa buizen, doorvoeren, koepels, permanente valbeveiliging incl. een R.I. & E.  etc.

Ook voor zink- en koperwerk bent u bij ons op het juiste adres!

Verhuur bedrijfsmiddelen

Diverse bedrijfsmiddelen kunt u bij ons huren. 

Zoals : ladderlift, hoogwerker, randbeveiliging, steigers, demontabel ankerpunt etc.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

Verfraaien woning & onderhoud

Onderhoud aan daken e/o goten wordt vaak vergeten. Lekkage's, schade & onnodig verfwerk kunt u  voorkomen door goed onderhoud.

Het verfraaien van uw woning cq bedrijfspand met zink e/o koper neemt 'n enorme toevlucht, het heeft een stoere uitstraling & verven is overbodig!